Результат бою українського боксера, якого відвезли з рингу в лікарню, змінено

1 хвилина
234,0 т.
Прогрейс - Редкач

Результат поєдинку між колишнім чемпіоном світу в першій напівсередній вазі Реджісом Прогрейсом і українцем Іваном Редкачем змінено з перемоги Прогрейса технічним рішенням на перемогу технічним нокаутом, повідомляє ESPN із посиланням на виконавчого директора Спортивної комісії (СК) штату Джорджія Метта Вудрафа.

Спочатку офіційною причиною зупинки бою було названо удар нижче пояса, однак за правилами СК боксеру присуджується поразка технічним нокаутом, якщо він не може продовжити поєдинок після ненавмисного удару нижче пояса.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у 6-му раунді Іван пропустив удар у бік, від якого впав на настил. У стані напівнепритомності його на носилках відвезли в госпіталь.

Пізніше Редкач поскаржився на українців, які розкритикували його після поразки.

Іван Редкач