У Росії знайшли "фатальну помилку", щоб відібрати перемогу в Хорватії

99,6 т.
У Росії знайшли 'фатальну помилку', щоб відібрати перемогу в Хорватії

У Росії соцмережами поширюється повідомлення про нібито фатальну помилку судді в матчі 1/4 фіналу ЧС-2018 Росія - Хорватія.

У посланні говориться, що бразильський арбітр не помітив грубого порушення гравця хорватської збірної Домагоя Віди. Стверджується, що суддя зобов'язаний був показати йому другу жовту картку і видалити з поля.

"Цей косяк ніхто не побачив. За всіма законами Хорватії зобов'язані надати технічну поразку за порушення правил, а суддю відсторонити від подальшого суддівства", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

Його автор закликає максимально поширювати цю інформацію, щоб скоріше донести її до керівництва ФІФА.

Фахівці підозрюють, що повідомлення поширюють спеціально запрограмовані боти. На це вказує те, що послання спливає у різних спільнотах ВК, включаючи ті, що не мають відношення, до футболу чи навіть просто спорту.

Як повідомляв OBOZREVATEL, гра 1/4 фіналу ЧС-2018 Росія - Хорватія завершилася перемогою "картатих". Цей успіх хорвати Домагой Віда і Огнен Вукоєвич присвятили Україні, записавши відповідний ролик.

Після цього ФІФА покарала спершу Віду, а потім Хорватський футбольний союз застосував штрафні санкції і до Вукоєвича.

Пізніше Огнен закликав не політизувати його висловлювання на підтримку нашої країни і заявив, що має намір самостійно заплатити штраф.