УкраїнськаУКР
EnglishENG
PolskiPOL
русскийРУС

"Якщо Бог мене чує, я хочу звернутися напряму": вірш українки про війну розчулив мережу

2 хвилини
31,2 т.
'Якщо Бог мене чує, я хочу звернутися напряму': вірш українки про війну розчулив мережу

Українська тревел-блогерка та радниця міністра захисту довкілля та природних ресурсів Лала Тарапакіна написала зворушливий вірш про війну. Літературний твір присвячений Богу, до якого дівчина звернулася безпосередньо, щоб він "прочитав" страшні новини та розповів світові про нашу країну.

Вірш Тарапакіна опублікувала на своїй сторінці у Facebook. У ньому йдеться про те, що Бог ніколи такого не читав (щоб переглянути фото, доскрольте до кінця сторінки).

Лала Тарапакіна написала вірш про Бога та війну в Україні.

"Якщо бог мене чує, я хочу звернутися напряму. Боже, присядь на хвилину, тримай телефон мій, читай війну. Наші тексти прості, напевно, цього разу – Пулітцер пас, але ти прочитай і всім розкажи про нас. І стається диво – Бог сидить тихенько, читає слово і бурмоче – ніколи в житті не читав такого..." – починається вірш.

Тарапакіна звернулася до Всевишнього з проханням, щоб Він відспівав кожного, хто помер через війну, і більше не допустив таких страшних смертей та бід, які переживають українці – у розгромлених будинках, полоні та під ворожими ракетами.

Лала Тарапакіна звернулася до Бога.

"Хочу щоб ти кожного відспівав, про кожного написав. Вимагаю, Боже, щоб ти сидів біля виходу сам, особисто ти – і нікого з наших більше не пропустив", – йдеться у вірші.

Публіку дуже зворушили рядки. Багато хто не приховував сліз і також просили у Господа зберегти Україну. За добу вірш лайкнули понад 3 тисячі користувачів. 1 300 зробили репост публікації та написали близько сотні відвертих коментарів

Вірш Лали Тарапакіної став вірусним.

"Лала, це дуже сильно! Пиши будь ласка більше! Плачу.... Жесть, знову плачу.... Я тебе обіймаю! Обіймаю всіх твоїх дітей, маму, котів і собак!", "Це рівень! Дуже круто. сенси я взагалі мовчу, але й ритм дуже крутий, "Лало, дякую. Сильно. Дуже. Резонує із зарядженістю повітря. Дух сьогодення", "Немає слів більше... Тільки обійми", "І я плачу...", "Реву, "Боже, почуй Україну!", "Не слова, а чисті сльози. Як же я скучила", " Так часто, як цього року реву….ніколи", – написали у коментарях.

Лала Тарапакіна зворушила мережу своїм віршем.

Як повідомляв OBOZREVATEL, український музикант, телеведучий Коля Сєрга, який зараз служить у лавах ЗСУ в Одесі, написав вірш. Рядки з нагоди Дня Росії він присвятив дну країни-агресора. За словами зірки, у ньому зібрано багато чого.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!